به گزارش جام جم آنلاین ، این جنگل زیبا که با آبراهههایش، پرندگان زیبا و طبیعت بکر وحشیاش از جاذبههای دیدنی استان به شمار میرود، در ناحیه ساحلی خلیج گواتر در نزدیکی محلی که رودخانه باهوکلات به دریای عمان میریزد، قرار دارد.
نکته شگفتانگیز این گونه گیاهی، آن است که بینیاز به آب شیرین و در آبهای شور دریای جنوب میروید.
جنگل های حرا علاوه بر سیستان و بلوچستان، در دو استان هرمزگان و بوشهر میرویند. اما اگر سفر به چابهار را در برنامه خود دارید، فقط به تماشای جنگلهای زیبای حرا بسنده نکنید، چون منطقه چابهار جزو معدود مناطق کشور است که مملو از جاذبههای بینظیر و کم نظیر طبیعی و تاریخی است. به طور مثال فرش خزهها یکی از پدیدههای طبیعی و ژئوتوریسمی منطقه است که بهوفور در امتداد ساحل دیده میشوند
فرش خزهها صبح زود و هنگام جزر روی ساحل صخرهای قابل مشاهدهاند. تلفیق رنگ سبز تند و پررنگ با آبی دریا در تلالو خورشید، بیشک یکی از زیباترین تابلوهای هستی است که وزش نسیم از سمت دریا، زیبایی آن را دو چندان میکند.
تالاب لیپار هم یکی دیگر از مناطق زیبا و طبیعی منطقه است که در نزدیکی روستای رمین و در 15کیلومتری شرق چابهار در مسیر جاده ساحلی چابهار ـ گواتر قرار گرفته است. لیپار، چشمانداز فوقالعادهای دارد.
رویش گونههای بلوط و گزنه در آب، صحنه فوقالعاده زیبایی خلق کرده که در هیچ جای دیگر ایران دیده نمیشود. ساحل صخرهای هم یکی دیگر از جاذبههای طبیعی چابهار است که در آن پدیده موج فشان را میتوان دید که ارتفاع این امواج به 15 متر میرسد.
خلیج چابهار هم زیباترین جلوه گاه طلوع و غروب خورشید در دریاست. رودخانه باهوکلات چابهار یکی از پرآب ترین رودهای بلوچستان و عامل اصلی حیات در جنوب این منطقه و محل زندگی تمساح ایرانی است.
ضمیمه نوروزی جام جم
نوشته یکی از مناطق زیبا و کمتر معرفی شده سیستان و بلوچستان اولین بار در توریست ها - گردشگری - جهانگردی - ایرانگردی پدیدار شد.