Quantcast
Channel: جاذبه های گردشگری –توریست ها
Viewing all 660 articles
Browse latest View live

پربازدیدترین جاذبه‌های گردشگری فرانسه

$
0
0

france3

مجله "اکو" در گزارش سالانه خود ضمن طبقه‌بندی مکان‌های تاریخی و فرهنگی فرانسه، به معرفی 10 جاذبه توریستی معروف این کشور پرداخته است.

به گزارش توریست ها به نقل از ایسنا، آثار بی‌نظیر فرهنگی و طبیعی در فرانسه موجب شده این کشور جایگاه سوم را در میان کشورهای گردشگرپذیر جهان به خود اختصاص دهد. موزه‌ها، پارک‌های خیره‌کننده و آثار باستانی گردشگران را از سراسر جهان به فرانسه می‌کشاند.

در رتبه نخست پربازدیدترین جاذبه‌های گردشگری فرانسه "سرزمین دیزنی" (Disney Land) قرار دارد. در این پارک موضوعی، "میکی موس" و دیگر دوستان معروفش چنان جنجالی به پا کرده‌اند که تنها در سال گذشته 15 میلیون گردشگر از نقاط مختلف اروپا و جهان از این پارک دیدن کردند.

france1

گردشگری فرانسه

کلیسای نوتردام در پاریس کمی دورتر از کمپانی والت دیزنی، یکی از مکان‌های تاریخی پرطرفدار این شهر است که توانسته رتبه دوم پربازدیدترین مکان‌های گردشگری فرانسه را به خود اختصاص دهد. در سال گذشته حدود 13 میلیون بازدیدکننده از این کلیسا دیدن کردند.

موزه لوور پاریس در جایگاه سوم فهرست نشریه "اکو" قرار گرفته است. این موزه تاریخی با داشتن 9.7 میلیون بازدیدکننده در سال گذشته، مشهورترین موزه‌ جهان محسوب می‌شود که می‌توان آثار معروفی چون تابلوی «لبخند ژوکوند» داوینچی و دیگر شاهکارهای بزرگ جهان را در آن تمشاشا کرد.

سالانه 7 میلیون بازدیدکننده از بزرگترین سمبل پایتخت فرانسه دیدن می‌کنند. برج ایفل در این رتبه‌بندی مکان چهارم را به خود اختصاص داده است.

«کاخ ورسای» سال گذشته میزبان هفت میلیون گردشگر بود که این رقم بدون احتساب گردشگرانی است که تنها با حضور در باغ‌های سلطنتی نظاره‌گر این بنا بودند.

«مرکز هنرهای ملی جورج پمپیدو» پربازدیدترین مرکز فرهنگی - هنری در مرکز پاریس است که سال گذشته حدود چهار میلیون گردشگر از آثار موقت و دائمی آن بازدید کردند.

 france2 گردشگری فرانسه

3.6 میلیون بازدیدکننده برای تماشای شاهکارهای رنوآ، مونه و کوربه از موزه اورسای واقع در منطقه "سنت توماس دِکویین" دیدن کرده‌اند. این موزه هفتمین جاذبه گردشگری فرانسه به حساب می‌آید.

فضای آرام و هوای پاک «پارک گیاه‌شناسی» در قلب پاریس گردشگرانی را که مشتاق بازدید از گونه‌های مختلف گیاهان در نقاط مختلف جهان هستند را به خود دعوت می‌کند.

در گوشه‌ای از پارک ویلت در شمال شرق پاریس، یک «شهرک علمی صنعتی» قرار دارد که در سال گذشته 1.7 میلیون گردشگر از این محل بازدید کردند تا اطلاعات علمی خود را افزایش دهند.

 france3

«پارک موضوعی فوتوراسکوپ» پس از سرزمین دیزنی دومین پارک پربازدید فرانسه به شمار می‌آید. این پارک با داشتن جاذبه‌های جون سینماهای چندبعدی و بهره‌گیری از تکنیک‌های بصری پیشرفته سال گذشته‌ 1.7 میلیون بازدیدکننده را جذب خود کرد.


بهترین جزایر گردشگری دنیا

$
0
0

به گزارش توریست ها به نقل از برترین ها ؛ در لیست جدیدترین انتخاب های وب سایت Travel + Leisure، بهترین جزایر دنیا را می توان دید که هر کدام به دلیل خاصی مورد توجه گردشگران قرار دارند.

پالاوان – فیلیپین (Palawan, Philippines)

این جزیره در واقع یک جزیره نیست؛ یک مجمع الجزایر و متشکل از 1780 جزیره مجزا است. این جزایر بزرگ که مساحت زیادی از دریا را به خود اختصاص داده اند، زیبایی فوق العاده و دایمی، انواع گونه های گیاهی و جانوری متنوع و مناظر زیبایی دریایی دارند که سالانه گردشگران بیشماری را به خود جذب می کنند. سواحل ال‌نیدو، مملو از ماهی های گرمسیری و صخره های مرجانی هستند.

پالاوان – فیلیپین (Palawan, Philippines)

بوراکای – فیلیپین (Boracay, Philippines)

بوراکای در سال گذشته رتبه نخست بهترین جزایر دنیا را داشت اما امسال پس از پاوالان قرار دارد. البته همچنان گردشگران این جزیره را دوست دارند و سالانه افراد بیشماری از سراسر دنیا به این جزایر سفر می کنند. بوراکای کوچک تر است و دسترسی آسان تری نیز دارد. زندگی شبانه این شهر بسیار هیجان انگیز است. سواحل این جزیره شن های سفید و نرم دارد. ساحل «پوکا»ی این جزیره صدف های زیبایی دارد.

بوراکای – فیلیپین (Boracay, Philippines)

مائویی – هاوایی (Maui, Hawaii)

جزایر هاوای ی که همیشه مشهور هستند و نمی توان زیبایی آنها را انکار کرد. اما جزیره مائویی دیدنی های بسیاری دارد. موج سواری در «پایا»، آبشارهای فوق العاده زیبا و نفس گیر «هانا» و ساحل «ناپیلی» با دره های سرسبز و آتشفشان «هالیکالا» همه مواردی هستند که گردشگران را به سمت خود می کشانند.

مائویی – هاوایی (Maui, Hawaii)

سنتورینی – یونان (Santorini, Greece)

خانه های سفید با سقف های گنبدی آبی روی صخره های سنگی در کنار دریای ایجین از مشخصه های جزیره زیبای سنتورینی هستند. این جزیره همچون تابلوی نقاشی است. شن های سیاه ساحل «پریسا» یا گرمای دوست داشتنی آفتابی که روی صخره های روستای «اویا» می تابد از زیباترین مناظر دنیا هستند.

سنتورینی – یونان (Santorini, Greece)

جزیره پرنس ادوارد - کانادا (Prince Edward Island, Canada)

این جزیره، کوچک ترین و کم جمعیت ترین ایالت کانادا است و دریای آبی کبالتی و سبزه زار زمردین و ماسه های قرمز دارد. ساحل «تاندر کاو»، تپه های شنی و موج های بلند دارد.

جزیره پرنس ادوارد - کانادا (Prince Edward Island, Canada)

بالی – اندرونزی (Bali, Indonesia)

چشم اندازهای فوق العاده عالی، شالیزارهای برنج، معبدهای تاریخی، از جمله زیبایی های طبیعی و باستانی بالی هستند. گردشگران به این جزیره لقب «بخور، عبادت کن و عشق بورز» داده اند و دقیقا هم همین کارها را انجام می دهند. نگاه کردن به طلوع آفتاب در ساحل «سانور» یکی از آرامش بخش ترین کارهای دنیا است.

بالی – اندرونزی (Bali, Indonesia)

کاوایی – هاوایی (Kauai, Hawaii)

جزیره بسیار زیبای کاوایی با کوه ها و چشم اندازهای فوق العاده، آبشارهای بلند و مسیرهای کوهنوردی خوش منظره پوشیده شده است. در ضمن، بیش از 60 جزیره دارد. ساحل «پویپو جنوبی» از زیباترین سواحل کاوایی است.

کاوایی – هاوایی (Kauai, Hawaii)

سیسیلی – ایتالیا (Sicily, Italy)

این جزیره نماد واقعی ایتالیا است. معماری و نمادهای تاریخی که در سطح جزیره به خوبی قابل مشاهده هستند و غذاهای ایتالیایی این منطقه همه زیبایی خاص خود را دارند. ویرانه های تاریخی و روستاهای کنار ساحل این جزیره بسیار مورد توجه گردشگران دنیا قرار دارند. بهترین محل برای گردش در جزیره، ساحل «سان ویتو لو کاپو» در نزدیکی «تراپانی» است.

سیسیلی – ایتالیا (Sicily, Italy)

کوسامویی – تایلند (Koh Samui, Thailand)

آنهایی که به دنبال آرامش هستند و ساحل، گلف و سفرهای کوتاه را دوست دارند حتما باید به جزیره کوسامویی سفر کنند. ساحل «چاونگ» آب های درخشان فیروزه ای و زندگی شبانه فوق العاده دوست داشتنی دارد.

کوسامویی – تایلند (Koh Samui, Thailand)

گالاپاگو – اکوادور (Galápagos, Ecuador)

این مجمع الجزایر زیبا در فاصله 600 مایلی از اکوادور قرار دارد. در این جزیره انواع ایگوانا، بوبی با پاهای آبی و انواع پرنده های قرمز را می توانید از نزدیک مشاهده کنید. در ساحل «آیورا تورتوگا» می توانید حمام آفتاب بگیرید و لاک پشت، شیردریایی و مرغ های نوروزی را تماشا کنید.

گالاپاگو – اکوادور

مسیرهای خطرناک برای گردشگری

$
0
0

way1

برخلاف تصور عامه مردم، گردشگری تنها بازدید از جاذبه‌های گردشگری زیبا در مکان‌های آرام و امن نیست، بلکه گردشگرانی نیز هستند که به دنبال خطر می‌گردند و در بسیاری از موارد حتا جان خود را نیز از دست می‌دهند.

به گزارش توریست ها به نقل از ایسنا، این گروه از گردشگران با سفر به جاذبه‌های گردشگری خطرناک جهان گونه‌ای متفاوت از گردشگری را تجربه می‌کنند. آنها به بازدید از مکان‌هایی از جمله گذرگاه‌های خوفناک می‌روند که مرگ انتظار آنها را می‌کشد.

 way1

وب‌سایت «یاهو» در گزارشی به معرفی گذرگاه‌هایی مرگبار پرداخته که مورد علاقه گردشگران ماجراجو هستند و گردشگران زیادی نیز در مسیر عبور از آنها جان خود را از دست داده‌اند.

گذرگاه «ال کامینیتو» / مالاگا - اسپانیا

گذرگاه مرگبار «ال کامینیتو» در شهر مالاگا که در سال‌های گذشته یکی از جاذبه‌های گردشگری اسپانیا برای گردشگران ماجراجو به شمار می‌رود، پس از وقوع دو حادثه مرگبار در سال‌های گذشته به روی گردشگران بسته شد و قرار است از سال 2015 با بهبود شرایط ایمنی بازگشایی شود. این گذرگاه سال‌ها قبل در جریان احداث دو کارخانه تولید برق بین دو آبشار برای رفت و آمد کارگران ساخته شد و پس از مدتی بدلیل خطرناک بودن بسته شد، اما از همان زمان به یک محل جذاب برای گرشگران ماجراجو تبدیل شد. "ال کامینیتو" در ارتفاع 330 فوتی قرار دارد و عرض آن در عریض‌ترین نقطه به یک متر می‌رسد و هیچگونه کابلی حفاظتی نیز در آن نصب نشده است. البته قرار است پس از بازگشایی در سال 2015 تمامی تجهیزات ایمنی مورد نیاز گردشگران از جمله چراغ و کابل‌های حفاظتی در آن بکار گرفته شود.

گذرگاه کوهستان «تیانمن» / ژانگ جیاجی - چین

تنها مسیر صعود به کوه 4 هزار فوتی «تیانمن» گذرگاهی از جنس شیشه‌ با عرض سه فوت و شیشه‌ای به ضخامت 2.5 اینچ است که از آن به عنوان حائل انسان با مرگ یاد می‌شود. هرچند گردشگران در عبور از این گذرگاه سعی می‌کنند به هیچ وجه زیرپای خود را نگاه نکنند، اما اگر شجاعت این کار را داشته باشند، منظره‌ای زیبا از استان هونان چین را مشاهده خواهند کرد.

گذرگاه وحشت

صخره‌های «اسلیو لیگ» / دونگال - ایرلند

صخره‌های «اسلیو لیگ» در مقایسه با دو گذرگاه مرگبار قبلی تا حدودی امن است و با اینکه در ارتفاع 2 هزار فوتی از سطح اقیانوس قرا دارد، جاذبه مناسبی برای گردشگران ماجراجو به شمار می‌رود. البته عبور از این گذرگاه در روزهایی که مه غلیظ وجود دارد و یا باد شدید می‌وزد به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود.

مسیر صخره‌ای «چانگ کونگ» / کوهستان هواشان - چین

تنها عاملی که میان گردشگران ماجراجو و مرگ در گذرگاه صخره‌های «چانگ کونگ» فاصله می‌اندازد، تخته چوب‌هایی است که برخی از آنها 700 سال قبل نصب شده‌اند و نمی‌توان درباره استحکام و توانایی آنها در تحمل ظرفیت گردشگران ماجراجو اظهار نظر کرد. به همین دلیل گردشگرانی که به کوه سفر می‌کنند باید خود را برای وقوع هر حادثه‌ای آماده کنند.

گذرگاه «پریک‌استولن» / ریفیلک - نروژ

در این گذرگاه مرگبار نه گارد محفاظی وجود دارد و نه محلی برای گرفتن دست. به همین دلیل گردشگران ماجراجو برای عبور از این گذرگاه صخره‌ای که در ارتفاع 2 هزار فوتی قرار دارد، باید کوهنوردان ماهری نیز باشند. البته در مسیر این گذرگاه صخره‌ای مکان‌های عریضی وجود دارند که گردشگران می‌توانند در آنها به استراحت بپردازند.

دیوار بزرگ «جیانکو» / روستای ژیجایزی - چین

دیوار بزرگ «جیانکو» برخلاف پنج گذرگاه صخره‌ای قبلی که در ساخته‌های غیر بشری ایجاد شده‌اند، بخشی از دیوار بزرگ چین است که صدها سال قبل در منطقه‌ای صخره‌ای بنا شده و اکنون نیز در شرایط بسیار نامناسبی قرار دارد تا آنجا که از آن به عنوان خطرناک‌ترین بخش دیوار چین یاد می‌شود.

گذرگاه وحشت

گذرگاه «فار دولوس ماریوس» / کاباروجو - پورتوریکو

این گذرگاه وحشتناک در صخره‌های سفید آهکی ایجاد شده است. افراد زیادی در راه عبور از این گذرگاه جان خود را از دست داده‌اند که علت اصلی آن وجود صخره‌های سنگ آهک است که در بسیاری موارد فرو ریختن بخش‌هایی از آن به حوادث ناگواری انجامیده است. البته این امر از جاذبه‌های این منطقه مرگبار برای گردشگران کم نکرده است.

صخره‌های «کالا لاو» / کائویی - هاوایی

این گذرگاه مرگبار در ارتفاع 3 هزار فوتی از سطح دریا به دلیل نمای زیبایی که ساحل، جنگل، آبشارها و کوه‌های آتشفشانی در اختیار گردشگران قرار می‌دهد، همواره مورد علاقه گردشگران ماجراجو منطقه هاوایی بوده که یکی از مقاصد برتر گردشگری جهان محسوب می‌شود. البته از سال 2006 موارد خودکشی نیز در این گذرگاه صخره‌ای افزایش یافته است.

صخره‌های «موهر» / گالوای - ایرلند

در نهایت گذرگاه وحشتناک «موهر» در ارتفاع 700 فوتی از سطح دریا همواره چشم‌انداز زیبایی را در اختیار گردشگران ماجراجو قرار می‌دهد، هرچند همواره وقوع حوادث ناگوار از جمله مرگ گردشگران نگرانی‌های را برانگیخته است. در این شرایط قرار است گذرگاه اصلی صخره‌های موهر در آینده نزدیک به چراغ و کابل تجهیز شوند.

منطقه سیلوانا تکه ای از بهشت در ایران

$
0
0

iran

iranمنطقه سیلوانا با وجود دریاچه‌های کوچک و زیبا در پای کوه‌ها و رودخانه‌ها و آبشارهایی که در این منطقه سرازیر هستند، این سرزمین را به صورت تکه‌ای از بهشت درآورده و هرکسی را که پای در این سرزمین می گذارد مات و مبهوت از زیبایی‌هایش می‌کند و هر بار که به آنجا سفر کنی انگار برای نخستین بار است که آنجا را می‌بینی و مکان‌ها و زیبایی‌ها را کشف می‌کنی.

به گزارش توریست ها به نقل از ایسنا، منطقه آذربایجان غربی، سیلوانا یکی از مناطق بکر در اطراف شهرستان ارومیه در سال 86 به عنوان یکی از مناطق نمونه گردشگری آذربایجان غربی مورد تصویب قرار گرفته و مقرر شده تا زیرساخت‌های مناسب از جمله هتل، مسافرخانه و راه‌های مناسب برای استفاده مسافران و گردشگران فراهم شود.

برای مطلع شدن از وضعیت و چند و چون اجرای مصوبات این منطقه نمونه گردشگری ابتدا به سراغ بخشدار سیلوانا رفتیم. یحیی خسروزاده، بخشدار سیلوانا گفت: نبود امکانات زیرساختی گردشگری سبب گمنامی این منطقه در میان گردشگران شده است.

وی با بیان این‌که تبدیل این منطقه به عنوان منطقه‌ی نمونه‌ی گردشگری در سال 89 تصویب شده است، اظهار کرد: تبدیل «سیلوانا» به منطقه‌ی نمونه‌ی گردشگری نیازمند آماده‌سازی زیرساخت‌های مناسب از جمله راه‌های استاندارد و هتل‌های اقامتی مناسب است.

بخشدار سیلوانا ادامه داد: توافق‌های اولیه و مرحله استعدادیابی از طریق اداره میراث فرهنگی، انجام و مقرر شد که مکان‌هایی که قابلیت گردشگری دارند، در این منطقه دست نخورده باقی‌مانده و به صورت روستاهای گردشگری مورد استفاده گردشگران قرار بگیرند.

بخشدار سیلوانا با اشاره به استعدادهای گردشگری در این منطقه، توضیح داد: سیلوانا یکی از 19 منطقه جهان است که اکسیژن خالص دارد و از قابلیت زیادی برای توسعه گردشگری بهره‌مند است

وی همچنین با اشاره این‌که اکثر مردم سیلوانا به کشاورزی و دامپروری مشغول هستند، اضافه کرد: پرورش عسل مرغوب از زنبورهایی که به صورت مهاجر در این منطقه وارد شده‌اند، یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر به فرد این منطقه به شمار می‌رود.

خسروزاده خاطر نشان کرد: در حال حاضر اقامت گردشگران در سیلوانا کوتاه است و شب را در اینجا نمی‌مانند، در واقع اینجا مقصد اصلی گردشگران نیست، ولی اگر زیرساخت‌های اقامتی نه چندان گران قیمت اما متناسب با اقلیم و زندگی بومی مردمان مهیا شود، می‌تواند تحولی بزرگی در این منطقه به وجود آورد.

"شاهین شرقی" شهردار سیلوانا نیز به خبرنگار ایسنا گفت: ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه سیلوانا می‌تواند سالانه میلیون‌ها گردشگر را به استان جذب کند، ولی هیچ امکاناتی برای گردشگران فراهم نیست.

وی افزود: منطقه سیلوانا یک بهشت دست نخورده برای جذب گردشگر است، ولی سرمایه‌گذاری در این بخش با مشکل مواجه است و تاکنون سرمایه‌گذاری نتوانسته موفق به سرمایه‌گذاری شود. شهرداری نیز بودجه محدودی دارد و با درآمدی که دارد فقط می‌تواند به امور شهری و نگهداری از چند خیابان بپردازد و توانایی سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری را ندارد.

شهردار سیلوانا با بیان این‌که در این منطقه هر دستگاه، ادعایی بر سر یک منطقه دارد، تصریح کرد: اداره میراث فرهنگی از زمان اعلام شدن سیلوانا به عنوان منطقه نمونه گردشگری قول‌های برای ایجاد زیرساخت‌های لازم در راستای ساخت هتل و دیگر امکانات برای گردشگران داده بودند که تاکنون عملی نشده است

برای پاسخ به این‌که چرا این منطقه با داشتن چنین پتانسیل‌های گردشگری نتوانسته آن طور که شایسته است میزبان مسافرانی که از مناطق مختلف برای دیدن این منطقه‌ای که گویی تکه از بهشت خدا بر روی زمین است، باشد به سراغ مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی رفتیم

"جعفر ذوالفقاری" در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا عنوان کرد: منطقه نمونه گردشگری سیلوانا از سال 86 مورد تصویب قرار گرفته ولی متاسفانه به دلیل کمبود اعتبار از زیرساخت‌های مورد نیاز برای جذب گردشگر و مسافر بهره‌مند نشده است.

وی ادامه داد: البته قسمت‌هایی از این منطقه به صورت مناطق بکر و دست نخورده مورد استفاده گردشگران قرار می‌گیرد

مدیر کل میراث فرهنگی آذربایجان غربی در پاسخ به این‌که چرا سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در این منطقه ناکام مانده است؟ گفت: بوروکراسی‌های موجود بر سر راه سرمایه گذاری به ویژه در حوزه گردشگری و سنگ اندازی‌هایی که در این مورد، وجود داشته مانع انجام سرمایه گذاری در این منطقه شده است.

به گزارش ایسنا، منطقه سیلوانا با آبشار و روستای سوله دوکل، قله دالامپر و دریاچه‌هایی که در پای این کوه به وجود آمده‌اند به راستی که چشم‌ها را خیره و روح را نوازش می‌دهد ولی توجه نداشتن به این سرمایه‌های عظیم خدادادی، مردم منطقه را از سودی که می‌تواند از جذب گردشگر به دست آید و گردشگران نیز از این منطقه لذت ببرند، بی نصیب کرده است.

روستای پیران، زیبای ناشناخته در کرمانشاه

$
0
0

kermanshah

kermanshahسرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: مسئولین اداره کل از سرمایه گذاری برای توسعه اکوتوریسم حمایت کنند.

نصرت اله سپهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: روستای پیران در استان کرمانشاه یکی از روستاهای زیبای توریستی، تفریحی حومه شهرستان تاریخی سرپل ذهاب واقع شده است که شرایط ویژه‌ای برای توسعه اکوتوریسم دارد.

 

هواشناسی کرمانشاه

 

وی افزود: پیران از جمله روستاهای جلگه‌ای، کوهستانی است که با توجه به منابع آبی مناسب از شرایط بسیار خوبی در جذب گردشگر برخوردار است. باغات متعدد، آبشار پیران و بافت طبیعی و فوق العاده منطقه و نزدیکی آن به شهرستان سرپل ذهاب علاقمندان زیادی را برای تفریح به آنجا می‌کشاند.

این مقام مسئول تصریح کرد: قرار گرفتن روستا در قطب گردشگری قصرشیرین امکان بازدید گردشگران روستا به سایر جاذبه‌های منطقه، نظیر مقبره احمد بن اسحاق، نقش آنوبانی نی، قلعه زیج منیژه و همچنین مجموعه 14 سرابی که از معروفترین آنها سراب‌های پل ماهیت، پیران، ماران و قلعه شاهی است را میسر می‌سازد.

وی خاطرنشان کرد: روستای پیران یکی از چهارده روستای هدف گردشگری در استان کرمانشاه است که در سال 1385 به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شد. روستای پیران با این که به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری استان معرفی شده است اما این زیبای ناشناخته چندان که باید مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار نگرفته است. این روستای دیدنی زمینه زیادی برای ایجاد تله کابین و هتل دارد.

وی تصریح کرد: این منطقه که استعدادهای اکوتوریستی فراوانی دارد، می‌تواند با جذب گردشگران، تحول اساسی، نه تنها در اقتصاد مردم مهماندوست روستا، بلکه در منطقه ایفا کند

سپهر یادآور شد: اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از تمامی سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در روستاهای هدف گردشگری به منظور توسعه اکوتوریسم و فراهم کردن امکانات لازم برای جذب گردشگر را دارند حمایت می‌کند. این حمایت‌ها شامل واگذاری زمین، ایجاد زیرساخت‌ها و کمک در ارائه تسهیلات بانکی خواهد بود.

عجایب چهارگانه ترسناک ایران

$
0
0

irantourism

irantourism

یک پژوهشگر حوزه‌ی گردشگری گفت: در ایران، مناطق عجیبی برای گردشگری وجود دارد که علاقه‌مندان می‌توانند به آن‌ها سفر و صحت مطالبی را که درباره‌شان مطرح می‌شود، بررسی کنند.

به گزارش توریست ها به نقل از ایسنا، هدف همه‌ی گردشگران از سفر، فقط تماشای مناظر دیدنی و خوش‌گذرانی نیست، بلکه برخی هم هستند که برای برطرف کردن احساس کنجکاوی، کسب دانش و ... سفر و مقصد خود را انتخاب می‌کنند. مونا زیدی مناطقی را در ایران معرفی کرد که افراد کنجکاو می‌توانند برای کشف آن‌ها سفر کنند.

باغی که از درختانش سنگ آویزان است!

این پژوهشگر حوزه‌ی گردشگری باغی را معرفی کرد که با بقیه‌ی باغ‌ها متفاوت است. او درباره‌ی این باغ توضیح داد: در 40 کیلومتری جنوب شرقی سیرجان، باغی قرار دارد که به آن «باغ سنگی درویش‌خان» می‌گویند. این باغ از 40 سال پیش که زمین زراعی شخصی به نام‌ «درویش‌خان» دستخوش اصلاحات ارضی شد، حالت طبیعی خود را از دست داد، چون درویش‌خان به نشانه‌ی اعتراض و در واقع به‌خاطر رنجی که از این اتفاق کشیده بود، درخت‌های باغش را که دیگر خشک شده بودند، در جای دیگری کاشت و سنگ‌هایی را از کوه‌های اطراف جمع کرد و به‌عنوان میوه‌ی درختانش از آن‌ها آویزان کرد. این کار باعث شد که مردم، پیرمرد را مجنون بدانند و کر و لال بودن پیرمرد نیز بر این شایعه‌ها افزود و باعث شد که کنجکاوی و اشتیاق گردشگران برای کشف این ماجرا برانگیخته شود.

او با بیان این‌که مشابه این باغ در کشور مکزیک نیز وجود دارد، افزود: باغی به نام «جزیره‌ی عروسک‌ها» در مکزیک وجود دارد که توسط مردی به نام «دون ژولیان سانتانا» ساخته شده‌ است. سانتانا مرد گوشه‌نشینی است که دنیا و خانوده‌اش را ترک کرد و 50 سال از عمرش را صرف ساختن یک باغ وحشتناک کرد. او بعضی از عروسک‌های کهنه را از زباله‌دانی‌های شهر جمع می‌کرد و بعضی دیگر را از راه مبادله‌ی میوه‌های باغ با عروسک به‌دست می‌آورد و بعد آن‌ها را از درخت‌ها آویزان می‌کرد. بازدیدکنندگان هم از دیدن عروسک‌های آویزان از درخت‌ها وحشت می‌کردند.

جنگلی که از آن صدای جیغ به گوش می‌رسد

زیدی درباره‌ی جنگلی که از آن صدای جیغ به گوش می‌رسد نیز گفت: در جنوب شهر مشهد، یک جنگل کنار روستایی قرار دارد. مدتی است که هنگام شب در این منطقه، صدایی عجیب و وحشت‌آور از میان درختان آن به گوش می‌رسد که سابقه نداشته است. مردم محلی می‌گویند که به‌محض تاریک شدن هوا، صدایی شبیه صوت یا جیغ از میان درختان این منطقه به گوش می‌رسد. این منطقه‌ در جاده‌ای که از جنوب مشهد به سمت کوه‌های بینالود و مشخصا روستای دیدنی مغان و غار آن منتهی می‌شود، واقع شده است و به نام کوه‌های خلج شهرت دارد.

او ادامه داد: برخی ساکنان منطقه، این صداهای وحشت‌آور را از ملخ‌هایی می‌دانند که به این منطقه هجوم آورده‌اند و شب‌ها به درختان پناه می‌برند، برخی دیگر نیز عواملی ناشناخته را از جمله آب‌وهوا، دلیل به‌وجود آمدن این صداها می‌داننند. این منطقه در دره‌ای واقع‌ شده که رودخانه‌ای از آن می‌گذرد. این رودخانه هر سال در یک فصل خشک می‌شد، ولی از سال 1390، یعنی درست از سالی که این صداها از جنگل شنیده می‌شود، همچنان آب در آن جریان دارد و همین امر باعث جلب توجه مردم و به تبع آن، ترس آن‌ها از این پدیده‌ی شگفت‌انگیز شده است. وحشتی که می‌تواند گردشگران کنجکاو را به‌ سوی خود جلب کند.

آیا ایران «مثلث برمودا» دارد؟

زیدی با اعتقاد به این‌که «ریگ جن» شگفت‌انگیزترین، اسرارآمیزترین و ترسناک‌ترین منطقه در ایران است، توضیح داد: این منطقه‌ی کویری که پر از تپه‌های ماسه‌یی است، در جنوب سمنان قرار دارد. این منطقه در شرق دریاچه‌ی نمک، شمال چوپانان و انارک و غرب جندق، یعنی در کویر مرکزی ایران واقع است و به‌دلیل وسعت زیاد و نداشتن چشمه یا چاه آب، در گذشته‌های دور، کاروان‌ها از آنجا عبو نمی‌کردند و فقط در سال‌های اخیر، گروه‌هایی از محققان و سیاحان به این منطقه رفته‌اند.

او اظهار کرد: «ریگ جن» با وسعتی حدود 3800 کیلومترمربع در حاشیه‌ی شمالی‌اش به کوه گوگردی و در حاشیه‌ی شرقی‌اش به جاده‌ی دامغان می‌رسد. بهترین مسیر دستیابی به آن، بخش شمال شرقی «پارک ملی کویر» است، جاده‌ی سنگ‌فرش ملک‌آباد که البته داخل مرز پارک است و زیر نظر سازمان حفاظت محیط‌ زیست اداره می‌شود. مسیر دیگر برای ورود به «ریگ جن» جندق است که در بخش شرقی پارک قرار دارد. چند سال پیش، علی پارسا - کویرشناس مقیم آمریکا - همراه میران‌زاده - رییس وقت پارک ملی کویر - با هواپیما بر فراز «ریگ جن» پرواز کردند تا ثابت کنند این منطقه شباهتی با «مثلث برمودا» ندارد.

وی درباره‌ی نگاه محلی‌ها به این منطقه، توضیح داد: محلی‌ها، چوپان‌ها و ساربان‌ها معتقدند که اگر کسی پایش به «ریگ جن» برسد، ناپدید و توسط ارواح و موجودات ماورایی به قلب «ریگ جن» فرستاده می‌شود! یکی از کاوشگران می‌گوید که حتی شترهای اهالی کویر هم وقتی به این منطقه می‌رسند، می‌ایستند و حرکت نمی کنند. «آلفونز گابریل» اتریشی و یک کاوشگر سوئدی قصد داشتند این منطقه را کشف کنند، اما هیچ‌کدام نتوانستند از این بخش کویر عبور کنند و «گابریل» فقط با عبور کردن از عرض منطقه، به‌ناچار به سمت یزد برگشت و این وظیفه به کاوشگران کنجکاو ایرانی محول شد. در نهایت، علی پارسا همراه با گروهش توانست از طول این کویر عبور کند.

او گفت: این منطقه، پوشش گیاهی و جانوری ندارد و تا کنون گزارشی درباره‌ی حیواناتی که احتمال دارد در اینجا زندگی کنند، ارائه نشده است. شن‌زارهای گسترده‌ی این منطقه و باتلاق‌های آن، هر انسانی را به وحشت می‌اندازد. اگر کسی بدون تجهیزات لازم به این منطقه سفر کند، گرفتار گل و لجن‌های بیابان می‌شود و به قولی، به کسانی می‌پیوندد که در این بیابان ناپدید شده‌اند!

وی افزود: تماشا و کاوش در این منطقه می‌تواند مورد علاقه‌ی گردشگرانی باشد که هدف‌شان از سفر، چیزی به‌جز تفریح است.

دیوارهایی که اجساد کودکان در آن‌ها دفن بود

زیدی اظهار کرد: هر ‌سال، گردشگران زیادی به تماشای بقایای ارگ بم می‌روند، ولی می‌توان فقط به‌خاطر ابهت و شکوه ارگ بم، از این قدیمی‌ترین سازه‌ی خشتی دنیا دیدن نکرد؛ چندی پیش، خبر کشف جسد چند کودک در دیوارهای بلند ارگ بم، توجه کارشناسان خارجی را جلب کرد و گروهی از باستان‌شناسان ژاپنی تصمیم گرفتند همراه با تیم گزارشگران، راهی ویرانه‌های ارگ بم شوند و به تحقیق درباره‌ی موضوع مطرح‌شده‌ بپردازند.

این پژوهشگر ادامه داد: ماجرا از این قرار بود که به‌طور رسمی، نخستین‌بار یک باستان‌شناس (نرگس احمدی) در گزارشی اجمالی، به کشف اسکلت نوزادهایی در ارگ بم اشاره کرد (گزارش‌ها و مقالات سالانه ی پروژه‌ی نجات‌بخشی میراث فرهنگی بم، س 1، ش 1، 1384). او از ماه‌های آغاز پس از زلزله، برای بررسی میزان تخریب به ارگ رفته بود. در آن روزها، رسانه‌ها با عناوینی مانند «گره معما در دست مومیایی‌ها»، «ابهام درخصوص کشف جسد در ارگ بم»، «کشف مومیایی کودکان در لابه‌لای حصارهای ارگ بم» و ... از این ماجرا صحبت کردند و خبرهایی، از سکوت مسوولان تا تکذیب خبر کشف اجساد تازه‌ی نوزادان، منتشر شد. برای پرس‌وجو درباره‌ی این ماجرا، علاقه‌مندان می‌توانند به دیدن ارگ بم بروند.

این پژوهشگر حوزه‌ی مردم‌شناسی در پایان، به خبرنگار ایسنا گفت: این مناطق، ترس را در بازدیدکنندگان برمی‌انگیزند. وجود چنین جاذبه‌هایی در کشورهای دیگر، ممکن است برای گردشگران علاقه‌مند به «گردشگری سیاه» جذاب باشد و برای دیدن آن‌ها هزینه صرف کنند. در ایران نیز علاقه‌مندان به حوزه‌ی «گردشگری سیاه» می‌توانند به این مناطق بروند.

یخچال‌های طبیعی، جاذبه‌های جدید گردشگری پرو

$
0
0

ice

ice

یخچال‌های طبیعی به جاذبه‌های جدید گردشگری پرو  تبدیل می‌شوند.

به گزارش توریست ها به نقل از ایسنا، دولت پرو قصد دارد ده‌ها یخچال‌ طبیعی این کشور از جمله یخچال مشهور «پاستووری» در مرکز پرو را به جاذبه‌های جدید گردشگری این کشور تبدیل کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این یخچال‌های طبیعی که در دامنه کوه‌های آند واقع شده‌اند، از سال‌ها قبل میزبان تعداد کمی گردشگر هستند، اما حالا دولت پرو قصد دارد در آستانه فصل زمستان صدها هزار گردشگر از سراسر جهان را جذب این جاذبه‌های طبیعی منحصر به فرد کند.

یخچال‌های طبیعی دامنه کوه‌های آند که قدمت آنها بین 34 تا 100 هزار سال برآورد شده است، طی سال‌های اخیر و با گرم شدن تدریجی زمین بخش قابل توجهی از حجم خود را از دست داده‌اند، با این وجود بخش قابل توجهی از حجم خود را حفظ کرده‌اند که باعث شده پرو همچنان زیستگاه 70 درصد یخچال‌های طبیعی جهان باشد.

یخچال پاستووری نیز یکی از بزرگترین یخچال‌های طبیعی جهان است و دولت پرو قصد دارد آن را در فهرست میراث جهانی سازمان یونسکو به ثبت برساند.

پرو که در سال‌های اخیر یکی از موفق‌ترین کشورهای جهان در جذب گردشگر بوده و بیشتر گردشگران آن از کشورهای منطقه آمریکای جنوبی، فرانسه، انگلیس، آرژانتین و آلمان هستند در سال 2012 با میزبانی از چهار‌ میلیون گردشگر به درآمد پنج میلیارد دلاری دست یافت.

این کشور از جاذبه‌های گردشگری متنوعی ازجمله طبیعت زیبا و محوطه‌های تاریخی باقی‌مانده از سه تمدن مایا، آزتک و اینکا بهره می‌برد و پیش‌بینی می‌شود در سال 2016 به مقصد سالانه پنج‌ میلیون گردشگر تبدیل شود.

قلعه والی ایلام

$
0
0

Governor_Castle_ilam

 

قلعه والی ایلام

در حال حاضر قلعه در ضلع شمالی خیابان پاسداران ایلام قرار دارد و مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته‌است.

معرفی قلعه والی:

قلعه والی در زمینی به مساحت ۱۷/۴۶۸۷ متر مربع احداث گردیده‌است که از این مقدار زمین، فضای سبزی به مساحت ۴/۱۷۹۲ متر مربع در ضلع جنوبی باقی مانده‌است. قلعه نمای جنوبی و شکلی تقریباً ذوزنقه‌ای دارد این قلعه زیر بنایی برابر ۰۱/۱۴۶۶ متر مربع دارد و مساحت حیاط درونی آن برابر ۴/۱۳۶۳ متر مربع است.قلعه والی در زمان ساخت در فضایی کاملاً باز ساخته شده ولی با پیش رفت شهرنشینی اطراف آن با ساختمانهای مسکونی و اداری محصور گردید. موقعیت قلعه به نحوی است که از سمت شمال با کوچه‌ای شش متری و از سمت غرب با خیابانی هشت متری از ساختمانهای مسکونی اطراف خود جدا شده‌است. از شرق نیز با ساختمان اداری اداره کل امور اقتصاد و دارائی ایلام محصور شده شده‌است و از جنوب به خیابان پاسدارن منتهی می‌شود. در ضلع شمالی قلعه تالار (شاهنشین)زیبایی وجود دارد که ابعاد و اندازه داخلی آن بزرگتر از سایر اتاقها می‌باشد. در وسط تالار حوض کوچکی قرار دارد که اطراف و داخل آن با سنگ مرمر مزین شده بود و در زمان بازسازی با کاشی‌های رنگی تزئین گردید. این حوض در اطراف چشمه‌ای که در آن زمان پر آب بوده ساخته شده ولی به مرور زمان این چشمه خشک و کم آب شده بود و برای اینکه حالت نمادین چشمه حفظ شود در باسازی قلعه با اجرای لوله کشی این قسمت نیز مرمت گردید تا به دست فراموشی سپرده نشود. وجود نرده‌های مشبک آجری به رنگ فیروزه‌ای، تراس‌های سرپوشیده ضلع جنوبی همراه با پنجره‌های مشبک با شیشه‌های الوان، اورسی‌های قلعه، ستونهای دایره‌ای، سرستونهای منقوش در ایوان، قوسهای کمانی و تزئینی و کاربندی بالای آن با کاشی‌های رنگی، درختان بلند و کهنسال کاج و حوض مستطیل شکل در صحن جلوی قلعه چشم انداز کاملاً زیبایی به قلعه و معماری آن داده‌است.

قلعه والی,قلعه والی ایلام

تاریخچه و موقعیت :

قلعه والی یکی از بناهای فرهنگی-تاریخی عظیمی است که در ضلع شمالی خیابان پاسداران قرار دارد. این بنای تاریخی که یادگاری از ادوله و زمان‌های پیشین و در نوع خود بی نظیر است. در سال ۱۳۲۶ قمری به دستور غلام رضا خان والی فیلی در محله‌ای بنام حسین آباد فیلی که به ده بالا مشهور بوده، احداث گردید. غلامرضاخان والی این محل و بنا را برای اسکان خود در فصل تابستان انتخاب کرده و آن را بر روی تپه‌ای نه چندان بلند احداث کرد و با توجه به آن، ارتفاع فعلی کف حیاط از اطراف آن محدوده ۵/۳ تا ۴ متر است.

 

در مورد تاریخچه قلعه والی چنانچه از سنگ نوشته‌ای که در تخت خان (محله‌ای در ۱۵ کیلومتری شمال شرقی صالح آباد-ایلام) پیداست چنین آمده که غلام رضاخان بعد از ذکر چندین سطر از کارهای انجام شده خود می‌نویسد: امر به ساختن قلعه حسین آباد فیلی که مشهور به ده بالا است نمودم قلعه حمام و باغ به معماریت حاج درویش علی کرمانشاهی و حجاری رضاقلی در سال ۱۳۲۵ قمری به اتمام رسید.

قلعه والی,قلعه والی ایلام

 

بازسازی قلعه:

قلعه والی در زمان جنگ تحمیلی تا حدود ۵۰٪ تخریب شد که در سال ۱۳۶۷ با همکاری سازمان میراث فرهنگی بعد از دو سال تلاش بی وقفه در سال ۱۳۶۹ بازسازی آن به اتمام رسید و در اختیار مدیریت میراث فرهنگی استان ایلام قرار گرفت و در جریان بازسازی سعی بر آن شد که معماری و سبک دیرینه آن حفظ و تغییراتی در آن داده نشود ولی با توجه به این مسئله، تغییراتی جزئی از قبیل کارگزاری تیرآهن در سقف ایوانهای قلعه، سقف خرپشته‌ها و در اجرای طاق ضربی آنها، حذف و یا اضافه کردن دیوار در اتاقها و غیره داده شد.

در اجرای سقف کلیه اتاقه، از ملات گچ و آجر استفاده شده و در آنها از انواع و اقسام قوسهای بار بر و غیر بار بر(تزئینی) استفاده شده‌است. اسامی این قوسها عبارتند از : قوس جناقی، قوس نیم دایره (حلالی) و قوس سه قسمتی. قوس سه قسمتی فقط جهت نما سازی استفاده شده و بار بر نیست و برای بار بری قسمت‌هایی که در آن از این نوع قوس استفاده قوسی پنهان که در دل دیوار جاسازی شده‌است استفاده گردید.کلیه این قوسها از نظر اجرایی به سبک قوس رومی اجرا شده‌اند و اطراف آنها با شکستگی در آجر ه، برجسته نشان داده شده و همراه با کاشی‌های ریز رنگی تزئین شده‌اند. قوسهایی که به این سبک(سبک رومی) اجرا شده‌اند از مقاومت بالایی در مقابل فشارهای وارده بر خوردار هستند.

 

قلعه والی,قلعه والی ایلام

قلعه والی ایلام

در اجرای پوشش سقف اتاقه، هدف بوجود آوردن سقفی تقریباً گنبدی شکل و پشت بامی تخت و یکنواخت بوده‌است برای این امر ابتدا قوس‌های جناقی بر روی پایه‌های ۷۵ سانتیمتری اجرا شد سپس برای اینکه سقف از داخل به شکل گنبدی مانند دیده شود، با استفاده از سه کنج سازی و یا طاق چشمه در اطراف قوسهای جناغی، نمای داخلی سقف به صورت گنبدی شکل اجرا شد. در قسمت بالای دیوار فاصله بین قوسها را با خورده‌های آجر و مواد سبک پر کرده و بدین ترتیب سقفی گنبدی شکل و پشت بامی تخت بوجود آمد. کلیه دیوارهای قلعه بار بر بوده که با طاق نماهایی با ابعاد یکسان و قوسی نیم دایره تزیین شده‌اند. پوشش کلیه کف اتاقها، داخل حیاط و پشت بام قلعه آجر فرش و ملات گل و آهک بوده که در بازسازی با ملات ماسه وسیمان جایگزین گردید. برای جلو گیری از نفوذ رطوبت به داخل قلعه در هنگام بازسازی بدین ترتیب اقدام شد که ابتدا لایه‌های قبلی که شامل آجر فرش و ملات کاه و گل بود برداشته شد، سپس روی بام قیر اندود شد و بر روی لایه قیر آسفالت به ضخامت سه سانتیمتر و یک لایه ایزوگام و آسفالت اجرا گردید و برای حفظ شکل پیشین قلعه بر روی آنها یک لایه آجر فرش کشیده شد.  

قلعه والی,قلعه والی ایلام

 

ویژگی‌های معماری قلعه والی :

اکثر اتاق‌های قلعه تبادل داخلی داشته و تودرتو بنا شده‌اند، قلعه دارای ۲۰ اتاق بزرگ، پنج اتاق کوچک، چهار ایوان و دو تراس کوچک در ضلع جنوبی است. ضلع شرقی و غربی قلعه کاملاً با هم قرینه بوده و با کف حیاط اختلاف ارتفاعی حدود ۸۰ سانتیمتر دارند و با چهار پله سنگی با کف اتاقها و ایوان‌ها ارتباط دارند. قلعه با سه راه پله با چرخشی ۹۰درجه به پشت بام متصل می‌شود. قلعه دو برج نگهبانی به صورت نیم دایره در راس ضلع شمال شرقی و شمال غربی دارد و اطراف آن کنگره‌هایی جهت قرار گرفتن نگهبان‌ها برای دیده بانی وجود دارد. در داخل راهروها محلهایی به صورت طاق نما در دیوار احداث گردیده که محل استقرار نگهبانان بوده‌است. در راهرو مدخل ورودی ضلع شرقی، همچنین داخل اتاق شاهنشین و قسمت ورودی نگهبانی، سقف‌ها با کاشی‌های رنگی کار بندی و به وسیله گچبری‌های زیبایی تزیین شده‌اند در این قلعه شش زیر زمین در سه ضلع شمال، غرب و شرق وجود داردکه ارتفاع آنها تا زیر سقف دو متر است و روشنایی آنها به وسیله پنجره‌های مشبک آجری و رنگی از داخل حیاط تامین می‌گردد. عمده مصالح به کار رفته شده در ساختمان قلعه آجر و در مواردی از سنگ بوده‌است همانند کرسی چینی قلعه، دیوارهای حائل در ضلع جنوبی و استفاده از سنگ نما در ازاره داخل حیاط. در بازسازی قلعه در سقف‌ها و قوس ه، از ملات گچ، و در دیواره‌ها و زیر آجر فرشها از گل و آهک و در مواردی از ملات ماسه و سیمان استفاده شده‌است.

 

قلعه والی,قلعه والی ایلام

قلعه مذکور سه در ورودی در سه ضلع جنوب شرق و غرب دارد. ورودی اصلی قلعه در ضلع جنوبی قرار گرفته که با ۱۱ پله۲۰ سانتیمتری به داخل اتاق نگهبانی و سپس با هشت پله دیگر به کف حیاط مرتبط می‌شود. ورودی قلعه به سبک یونانی بنا شده بود. دیگر درهای قلعه به صورت خصوصی بوده و یا برای تردد مهمانها احداث شده‌اند که با راهروهایی سرپوشیده به داخل حیاط قلعه مرتبط می‌شوند، در منتها الیه دربها دو هشتی وجود دارد که نور تعدادی از اتاقها از آنجا تامین می‌شود این هشتی‌ها که در داخل یکی از آنها حوض کوچکی وجود دارد به هشت ضلع تقسیم می‌شوند. شکستگی در آجرها و اجرای طاق نماهایی در دیوار، اجرای انواع قوس بر سرنعل درگاه‌ها و ترئینات آجری بالای آنها زیبایی خاصی به هشتی‌ها داده‌است.

 

آینه کاری در قلعه والی ایلام

آینه کاری در سقف اتاقها معمول بوده که بقایایی از آن در یکی از اتاقهای ضلع غربی که به نحو بسیار زیبای اجرا گردیده بر جای مانده‌است. گچبری بر روی دیوارها و سقف اتاق شاهنشین به صورت نقوشی از گل و گیاه اجرا گردیده‌است. سنگ ازاره نمای بیرونی دیوار از سنگهای تراشیده شده مستطیلی شکل است که حالت برجسته نقشهای اسلیمی مختلف آن، در نمای دیوار بکار رفته شده‌است.

 

جاذبه های گردشگری زیرزمینی + عکس

$
0
0

جاذبه گردشگری

جاذبه گردشگری

از مکان‌های گردشگری دیدنی دنیا بر روی زمین که بگذریم، در اعماق زمین جاذبه‌هایی را می‌توان یافت که گردشگران مشتاق را ده‌ها متر به داخل می‌برند.

به گزارش توریست ها به نقل از ایسنا، این جاذبه‌های گردشگری که در بسیاری موارد ارزشی همانند جاذبه‌های مشهور گردشگری جهان دارند،‌ به دلیل واقع شدن در اعماق زمین تا حدود زیادی ناشناخته مانده‌اند. با تماشای این مکان‌های شگفت‌انگیز، این پرسش در ذهن شکل می‌گیرد که به راستی با چه هنری مردمان قرون گذشته برخی از این مکان‌ها را خلق کرده‌اند؟

وب‌سایت CNN در گزارشی به معرفی 12 جاذبه برتر گردشگری زیرزمینی جهان، از پناهگاه هسته‌ای تا قبرستان قرون وسطی پرداخته است.

* «کووبر پدی» - استرالیا

شهر تاریخی «کووبر پدی» سال‌ها قبل توسط ساکنان مناطق دور افتاده جنوب استرالیا ساخته شد که در معادن سنگ اطراف آن به کار اشتغال داشتند. این شهر زیبا در صخره‌های منطقه‌ای در استرالیا که حدود 70 درصد از سنگ‌های قیمتی جهان از آن استخراج می‌شود، ساخته شد و از امکانات فراوانی از جمله سالن بازی، هتل‌،‌ مغازه‌ و رستوران بهره می‌برد.

معدن نمک «ویلیسزکا» - لهستان

معدن نمک «ویلیسزکا» - لهستان

معدن نمک «ویلیسزکا» در منطقه جنگلی "کارلک" در جنوب لهستان قرار دارد که در فهرست میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده و تا سال 2007 فعال بود. این معدن که

بهره‌برداری از آن از قرن 13 میلادی آغاز شد،‌ تونل‌هایی به طول تقریبی دو مایل را در خود جای داده و داخل آن با مجسمه‌های زیبای نمکی و یک کلیسا که توسط معدنچیان خلق شده تزیین شده است.

«گورستان زیرزمینی» - فرانسه

«گورستان زیرزمینی» در شهر پاریس یکی از جاذبه‌های مقصد نخست گردشگری جهان به شمار می‌رود که بخش تاریکی از تاریخ پاریس در قرون وسطی را به تصویر می‌کشد. این گورستان مکانی است که در فاصله سال‌های 1785 تا 1860 به دلیل پر شدن ظرفیت گورستان‌های پاریس حدود شش میلیون جسد در آن دفن شدند. همچنین افراد بسیاری نیز در این گورستان در جریان انقلاب کبیر فرانسه گردن زده شدند.

مجموعه شهرهای زیرزمینی «کایپا دوسیا» - ترکیه

مجموعه شهرهای زیرزمینی «کایپا دوسیا» در مرکز منطقه آناتولی ترکیه محلی است که چند شهر زیرزمینی که قدمت برخی از آنها به 2800 سال می‌رسد را در خود جای داده است. در قرن‌های بعد این شهرها برای مخفی شدن برابر هجوم رومیان گسترش یافت. در این میان شهر "درینکویو" که در سال‌های اخیر بخش‌هایی از آن به هتل و موزه تبدیل شده است، برای قرن‌ها محل زندگی نزدیک به 50 هزار مسیحی بوده که تحت تعقیب رومیان بوده‌اند. (تور ترکیه)

«سرداب کلیسای مریم مقدس» - اسکاتلند

سرداب کلیسای «مریم مقدس» در شهر ادینبورگ اسکاتلند در قرن 17 میلادی محل نگهداری بیمارانی بوده که به بیماری‌های صعب‌العلاج و واگیردار مبتلا بوده‌اند. درهای این بنا در سال 1753 بسته و مهر و موم شد تا اینکه پس از 250 سال باردیگر درهای آن گشوده شدند و در سال‌های اخیر نیز به یک گالری عکس از شیوه زندگی مردم اسکاتلند فعلی در حدود دو قرن قبل تبدیل شده است.

شهر زیرزمینی «سیاتل» - آمریکا

پس از آنکه شهر سیاتل آمریکا در سال 1889 به طور کامل سوخت، مقامات آن تصمیم گرفتند بخش‌هایی از شهر جدید را حدود 10 متر روی ویرانه‌های شهر قبلی بسازند تا بدینوسیله در برابر سیل‌های زیادی که در شهر جاری می‌شد کمتر صدمه ببیند که اکنون این بخش از سیاتل به یک جاذبه گردشگری تبدیل شده است.

«تونل‌ جی_کن» - ژاپن

«تونل‌ جی_کن» - ژاپن

«تونل‌ جی_کن» در شهر توکیو در سال 1992 میلادی و در عمق 50 متری به طول شش کیلومتر ساخته شد که هدف از ساخت آن هدایت آبهای حاصل از باران‌های سیل آسا توکیو به خارج از شهر بوده تا این آب‌ها باعث جاری شدن سیل در پایتخت ژاپن نشود.

«تونل‌های شانگهای» - آمریکا

تونل‌های شانگهای در شهر پورتلند آمریکا مکانی است که حدود سال 1800 میلادی از آنها برای انتقال محموله‌های قاچاق از ساحل این شهر به داخل پورتلند استفاده می‌شد و اکنون به عنوان یک جاذبه گردشگری به امکانات اقامتی متنوع شامل هتل و رستوران برای جذب گردشگران مجهز شده است.

پناهگاه «گرین بریر» - آمریکا

پناهگاه «گرین بریر» در ویرجنینای غربی در دهه 50 میلادی و در سال‌های جنگ سرد به عنوان یک پناهگاه برای مقابله با جنگ هسته‌ای ساخته شد و با حدود 700 اتاق از امکانات ویژه‌ای از جمله نیروگاه برق و بیمارستان بهره می‌برد. پناهگاه گرین بریر تا دهه 80 میلادی یک مکان سری محسوب می‌شد، تا اینکه از حدود یک دهه قبل درهای آن به روی گردشگران گشوده شد.

مجموعه تونل‌های «سو چی» - ویتنام

مجموعه تونل‌های «سو چی» منطقه‌ای به وسعت 120 کیلومترمربع از خاک ویتنام را در بر گرفته و طی حدود 25 سال محل زندگی هزاران سربازان ویتنامی بود که با دشمنان خارجی می‌جنگیدند. این تونل‌ها که بخش‌هایی از آنها طی سال‌ها از بین رفته و مابقی به یک مقصد گردشگری تبدیل شده‌اند، از امکانات فراوانی از جمله انبار آذوقه، خوابگاه و بیمارستان بهره می‌برده‌اند.

تونل‌ «موس» - کانادا

تونل‌ «موس» در زیر شهر "ساسکاچوان" کانادا در قرن 19 میلادی برای حفاظت از کارگران آسیایی، بویژه چینی‌هایی که برای کار در معادن و احداث راه آهن به کانادا آمده بود‌ند، در برابر حملات بومیان محلی احداث شد. البته از این تونل‌ها که در دوره‌ای محل زندگی مهاجران بوده برای قاچاق کالا نیز استفاده می‌شده است.

«شهر غارها» - انگلیس

attractions03

«شهر غارها» در زیر شهر ناتینگهام انگلیس از سال‌ها قبل به یکی از جاذبه‌های گردشگری این شهر تبدیل شده و در حال حاضر در زیر یک مرکز تجاری قرار دارد. این شهر از قرن 11 میلادی تا سال 1845 محل زندگی‌ هزاران انسان فقیر، بویژه گدایان ناتینگهام بوده و هنوز بخش‌های فراوانی از آن کشف نشده باقی مانده است.

موزه چمدانی؛ جاذبه جدید گردشگری روسیه

$
0
0

russia

russia

از چند روز قبل یک موزه چمدانی به جاذبه جدید گردشگری روسیه تبدیل شده است.

به گزارش توریست ها به نقل از ایسنا، از چند روز قبل یک موزه چمدانی که به مناسبت ۱۲۰ سالگی یک شرکت تولیدکننده کیف و ساکهای دستی لوکس و گران‌قیمت در «میدان سرخ» شهر مسکو، پایتخت روسیه راه‌اندازی شده، به جاذبه جدید گردشگری این شهر تبدیل شده است.

به گزارش رویترز، این موزه چمدانی حاوی 25 اثر تاریخی متعلق به این شرکت است که از چند روز قبل میزبان هزاران گردشگری است که برای دیدن آن راهی میدان سرخ می‌شوند. در میدان سرخ روسیه علاوه بر موزه چمدانی، مقبره لنین، کاخ کرملین و کلیسای جامع سنت باسیل نیز قرار دارند و بسیاری از خیابان‌های اصلی مسکو هم به این میدان که روزانه میزبان هزاران گردشگر است، منتهی می‌شوند.

موزه چمدانی در شرایطی به جاذبه جدید گردشگری روسیه تبدیل شده که براساس طرح لغو قانون اخذ ویزا که از دسامبر 2013 اجرای آن آغاز شده است، پیش‌بینی می‌شود این کشور در سال‌های آتی رشد چشمگیر گردشگرانش را تجربه خواهد کرد.

روسیه با وجود بهره‌بردن از جاذبه‌های گردشگری متنوع بویژه کاخ‌های زیبا، موزه‌های غنی و طبیعت بکر، سهم کمی از درآمدهای جهانی حاصل از صنعت گردشگری دارد که علت اصلی آن نرخ بالای اقامت در هتل‌های این کشور است.

در این شرایط دولت روسیه قصد دارد تا با ایجاد تغییراتی در قوانین صدور ویزا و همچنین توسعه‌ زیرساخت‌های گردشگری این کشور، با جذب هزاران گردشگر به‌واسطه برگزاری مسابقات جام فوتبال، صنعت گردشگری روسیه را متحول کند.

کاروانسرای عباسی، کهن‌ترین هتل ایران

$
0
0

abasi

کاروانسرای عباسی

کاروانسرای عباسی، کهن‌ترین هتل ایران است که بعضی از خارجی‌ها وقتی به اصفهان سفر می‌کنند، فقط می‌خواهند در این هتل بخوابند، وگرنه حتی تا مرز انصراف از سفر به ایران پیش می‌روند.

به گزارش توریست‌ها به نقل از ایسنا، داستان پافشاری برخی مسافران و گردشگران خارجی برای اقامت در هتل یا همان کاروانسرای عباسی کاملا واقعی است. این را بارها مدیران آژانس‌های گردشگری گفته‌اند که چون نتوانسته‌اند اتاقی را در این هتل قدیمی که به کاروانسرایی تاریخی شهره است، رزرو کنند، گردشگران از رفتن به اصفهان منصرف شده‌اند یا آژانس طرف خارجی از فرستادن تور به ایران انصراف داده یا زمان اجرای تور در اصفهان جابه‌جا شده‌ است.

هتل عباسی با تبلیغ «کهن‌ترین هتل جهان» که روی سایت اینترنتی‌اش دیده می‌شود و نمایش تصاویری از شاهکار معماری ایرانی و مکتب اصفهان، گردشگران داخلی و خارجی زیادی را به گذراندن حتی یک شب زیر این سقف تاریخی وسوسه می‌کند؛ ولی شرایط، قیمت و نظام هتلداری در این کاروانسرای قدیمی و البته دولتی به‌حدی دست‌وپاگیر است که خیلی‌ها را بر آن می‌دارد تا خود را درگیر این بازی چالش‌برانگیز نکنند.

این کاروانسرای قدیمی به‌دستور «شاه‌سلطان حسین صفوی» ساخته و به مادرش پیشکش شد و در زمان یورش افغان‌ها نیز تقریبا متروک شد. کاروانسرا در زمان «ظل‌السلطان» یک‌بار دیگر تعمیر و بعدها به آمادگاه پادگان اصفهان تبدیل شد. بنا را بار دیگر در سال 1336 تعمیر کردند که با قرار ماهانه 30هزار ریال در اجاره‌ی اداره‌ی قند و شکر اصفهان درآمد. می‌گویند این بهره‌برداری‌های نامناسب، کاروانسرای صفوی را از پا انداخت تا این‌که در سال 1336 به پیشنهاد «آندره گدار» که زمانی مشاور اداره کل باستان‌شناسی بود، شرکت‌ سهامی بیمه‌ی ایران آن را به مهمانخانه تبدیل کرد.

آماده‌سازی کامل بنا تا سال 1345 طول کشید. پس از آن به مدت دو سال، یک گروه هتلداری فرانسوی اداره‌ی این کاروانسرای تاریخی احیاشده را برعهده گرفت تا این‌که مدیریت آن به ایرانی‌ها سپرده شد، یعنی همان شرکت سهامی بیمه‌ی ایران. بعدها از کارمندان همین شرکت به‌عنوان مدیران این هتل بهره‌ گرفته شد، روندی که ظاهرا تا کنون ادامه دارد.

اقامت در این هتل دولتی برای بسیاری از ایرانی‌ها گران است؛ قیمت یک شب اقامت در اتاق معمولی یک تخته، براساس آنچه در سایت این هتل اعلام شده، 172هزار تومان است. گران‌ترین اقامت در این هتل نیز به سوییت صفوی با معماری باقی‌مانده و احیاشده‌ی دوره‌ی صفوی، به قیمت هر شب 700هزار تومان اختصاص دارد. سوییت‌های قاجار سبز و آپارتمان سه‌خوابه‌ی هتل نیز بین 500 تا 670هزار تومان برای هر شب قیمت دارند که در ردیف گران‌ترین‌های این هتل به حساب می‌آیند.

اما آنچه این روزها و با نزدیک شدن تعطیلات نوروز مورد بحث است، شیوه‌ی خاص هتلداری در این کاروانسرای قدیمی است که دردسرهایی را درست کرده، به‌طوری که آژانس‌های ایرانی تا زمانی که طرف خارجی اعلام درخواست نکرده باشد، ترجیح می‌دهند سراغ تنها هتل «5 ستاره‌» در اصفهان نرود.

کاروانسرای عباسی، کهن‌ترین هتل ایران

محمدعلی واقفی - قائم‌مقام جامعه‌ی تورگردانان ایران - با متفاوت دانستن نظام هتلداری تنها هتل «5 ستاره» شهر گردشگری اصفهان، به خبرنگار ایسنا گفت: در قرارداد این هتل، بندی وجود دارد که به هر تور در ازای هر چند اتاق، یک سوییت هم داده می‌شود. این تقریبا یک اجبار است که معمولا ما را برای تقسیم این اتاق‌ها و سوییت‌ها بین گردشگران به دردسر می‌اندازد و در بسیاری از مواقع، گردشگران را ناراحت و معترض می‌کند که چرا در سوییت اقامت داده نشده‌اند، بعد از همه‌ی این دردسرها و سرانجام کار، هتل فاکتوری با قیمتی عجیب برای این بند اجباری می‌فرستد.

او اظهار کرد: این هتل برای این بند اجباری پول می‌گیرد، در حالی که در همه جای دنیا و حتی دیگر هتل‌های ایران، شرایط این‌طور است که وقتی برای اتاقی درخواست می‌دهیم و هتلدار قبول می‌کند؛ اما در زمان تحویل، آن اتاق خالی را در اختیار ندارد و مجبور می‌شود اتاق دیگری را حتی اگر شرایط بهتری داشته باشد، در اختیار گردشگر قرار دهد، باز هم همان پول اتاق قبلی را می‌گیرد؛ اما هتل عباسی این‌طور نیست و شرایط خاص خود را دارد، یعنی اگر به جای اتاق رزرو شده، سوییت هم بدهد، پول همان سوییت را حساب می‌کند نه اتاقی که از قبل درخواست داده بودیم.

این تورگردان سپس به شیوه‌ی رزرواسیون این هتل در تعطیلات نوروزی که به‌صورت دوره‌های چند روزه تنظیم شده است، اشاره و بیان کرد: این دوره‌ها معمولا سه شبه هستند که اگر گردشگر چهار شب یا زمانی بین دو دوره‌ی سه‌ شب را در این هتل اقامت داشته باشد باید پول شش شب را بدهد. تشریح این شرایط برای آژانس‌ها و گردشگران خارجی واقعا سخت و پیچیده است.

واقفی ادامه داد: به‌خاطر این شرایط خاص، تلاش ما این است که تا حد امکان، زیر بار رزرو اتاق در هتل عباسی نرویم و حتی آن را به خارجی‌ها پیشنهاد نکنیم، مخصوصا این‌که کیفیت ارائه‌ی خدمات این هتل اصلا متناسب با ظاهرش نیست و معمولا مسافر را متعجب می‌کند؛ ولی گاهی خارجی‌ها آن‌قدر اصرار و پافشاری می‌کنند که چاره‌ای برای ما نمی‌گذارند.

او در عین حال به نوعی به این کاروانسرا حق داد که هزینه‌های گرانی داشته باشد و افزود: در هر حال عباسی، کاروانسرایی تاریخی و قدیمی با هزینه‌ای بالا برای نگهداری است که باید به‌عنوان یک موزه به آن نگاه کرد. معمولا در دنیا چنین هتل‌هایی،‌ هزینه‌های بالایی دارند و از این نظر نمی‌توان ایرادی گرفت؛ ولی در اصفهان به‌خاطر محدودیت اقامت، بخصوص برای خارجی‌ها باید اصلاحاتی در شیوه‌ی هتلداری صورت گیرد.

محمدابراهیم ابراهیمی - دیگر عضو جامعه‌ی تورگردانان ایران - نیز به این موضوع اشاره کرد که اگر به برخی گردشگران خارجی گفته شود کاروانسرای عباسی، اتاق خالی ندارد از آمدن به ایران منصرف می‌شوند و گفت: بسیاری از آژانس‌های خارجی می‌دانند قرار است در چه جایی اقامت داشته باشند، آن را قبلا دیده‌اند و به گردشگران خود پیشنهاد می‌کنند؛ ولی وقتی اعلام می‌کنیم این هتل پر است آن‌ها سخت توجیه می‌شوند.

وی ادامه داد: شاید این شیوه‌ی خاصی که در هتل عباسی برای رزرو اتاق اجرا می‌شود به رفتار برخی آژانس‌های ایرانی گردشگری مربوط شود که معمولا ترکیب واقعی رزرو خود را به‌درستی مشخص نمی‌کنند یا وقتی انصراف می‌دهند، آن را با تأخیر اعلام می‌کنند. در هر حال باید این روش‌ها از هر دو طرف اصلاح شود، چون ما با گردشگر خارجی طرف هستیم که برای خدماتش از قبل پول داده و امکانات متناسب می‌خواهد، ضمن آن‌که آبروی کشوری را هم که به مهمان‌نوازی مشهور است باید در نظر بگیریم.

سیروس اعتمادی هم که عضو جامعه‌ی تورگردانان ایران است، به خبرنگار ایسنا گفت: واقعا عجیب است که هتل عباسی تا اردیبهشت‌ماه سال 93 حتی دو اتاق خالی هم ندارد، این باورکردنی نیست، آن هم در شرایطی که آژانس‌های همکار اعلام می‌کنند در هتل عباسی نتوانسته‌اند اتاقی را رزرو کنند. واقعا نمی‌دانم این اتاق‌ها را چه کسی از قبل رزرو کرده است!

اما عباس پیرمرادیان، یک راهنمای تور با اصالت اصفهانی است که گردشگران زیادی را به این هتل می‌برد. او به خبرنگار ایسنا گفت: وقتی می‌گویند برای این هتل مسافر داریم، واقعا به وحشت می‌افتم، تفاوت و تناقضی که در قیمت اتاق‌ها و شرایط هتلداری این کاروانسرای قدیمی دیده می‌شود، همیشه ما را در چالش با گردشگران می‌اندازد.

وی اضافه کرد: فکر می‌کنم عباسی جزو معدود هتل‌ها در ایران باشد که قیمت اتاق روبه حیاط با خیابان در آن، تفاوت دارد. ما این را چطور می‌توانیم به گردشگر خارجی بگوییم؟! گردشگر فقط به این فکر می‌کند که قرار است در هتلی پنج ستاره که کاروانسرایی قدیمی نامیده می‌شود اقامت کند؛ اما هنگام واگذاری و تقسیم اتاق‌ها با اتفاقی مواجه می‌شویم که سرانجام آن، شکایت گردشگر و آژانس خارجی است.

ظاهرا به‌جز موضوع اتاق‌های گران با قیمت‌هایی متفاوت و شیوه‌ی خاص هتلداری در این کاروانسرای قدیمی و البته دولتی که با برخی شرکت‌های نفتی نیز طرف قرارداد است، مسأله‌ی هلدینگ‌ها (شرکت‌های عمده‌فروش) هم وجود دارد که رزرو عمده می‌کنند و گاه باعث می‌شوند این هتل برای مدت زیادی جای خالی نداشته باشد و دست رد به سینه‌ی آژانس‌های گردشگری که مسافران خارجی دارند، بزند و درخواست گردشگر خارجی هم در نهایت بی‌جواب بماند و همان‌طور که آژانس‌ها می‌گویند، کلا از آمدن به ایران و اصفهان منصرف شود.

۱۰ بنای شگفت انگیز خشت و گل دنیا

$
0
0

arg

arg

خیلی‌ها فکر می‌کنند، دنیا ارگ بم را به واسطه بزرگ ترین بنای خشتی جهان می‌شناسند.

اما چرا وقتی سحرگاه 5 دی ماه 1382 زلزله، این شهر تاریخی را تخریب کرد، باز چیزی از ارزش های این بنای خشتی کاسته نشد و به قولی خرابی‌ها باعث از چشم افتادن این اثر نشد.

این گزارش سعی دارد تا به این سوال پاسخ دهد که چرا دنیا پس از زلزله بزرگ، همچنان این ارگ را به عنوان یک عنصر میراث فرهنگی فاخر می‌شناسد به طوری که برای نگهداری هرچه بیشتر آن، در دوره ای بم را در فهرست میراث در خطر یونسکو قرار داد تا ثابت کند ارگ بم با همه تخریب ها و ویرانی ها باز هم زنده است.

آنچه در این گزارش آمده نمایی کوتاه از 10 اثر تاریخی بی‌نظیر ساخته شده از خشت و گل در دنیا است.

تائوس پوئبلو در نیومکزیکو

تائوس پوئبلو از خانه‌های باستانی در نیومکزیکو ازحدود هزار سال قبل محل سکونت مردم بومی پوئبلو ساکنان است، این خانه های خشت و گلی از خشت خشک پوشیده شده‌اند و سقف آنها از درختان سدر ساخته شده است. ترمیم دیوارهای ضخیم و گچ‌بری این خانه‌ها از مراسم‎های سنتی است که هر ساله توسط مردم روستا انجام می‌شود.

ارگ بم

بم به عنوان یک مرکز تجاری موفق جاده ابریشم از دوره ساسانی شناخته می‌شود، این شهر خشت و گلی در جنوب شرقی ایران به طور کامل از خشت، خاک رس و تنه درخت خرما ساخته شده است. دیوارهای ضخیم، کانال‌های آب زیرزمینی که مصارف 12 هزار نفر را پاسخگو بوده و برج‌های نگهبانی برای حفاظت از ارگ از مهمترین خصوصیات این شهر باستانی است

مسجد دیجین اوربر

این مسجد ساخته شده از گل و نی در منطقه تیمبوکتو مالی واقع شده و با وجود بارش‌ باران فراوان در مالی شکل منسجم مسجد دیجین اوربر حفظ شده است، محققان تاریخ ساخت این مسجد تاریخی را سال 1325 میلادی تخمین زده‌اند.

خیوه دیوار

مجموعه‌ای از مساجد و مدارس دینی در صحرای کزیلکوم ازبکستان خیوه دیوار نام دارد که جزء 10 بنای خشت و گلی جهان است، به گفته باستان‌شناسان این مجموعه 2500 سال پیش به دست سام پسر حضرت نوح ساخته شده و قلعه نام گرفته است. حصار این قلعه به ارتفاع 10 متر از خاک رس استخراج شده از دریاچه خواک ساخته شده است.

چان چان

چان چان، در دره موچه کشور پرو یک مجموعه شگفت‌انگیز از ساختمان‌های خشتی و گلی است که محل اسکان پادشاهان سلسله چیمو بوده است. این مجموعه شامل یازده ارگ است که مردم طبقه پایین خارج از دیوارهای آن زندگی می‌کردند.

مسجد جامع بوبودیولاسو

این مسجد جامع که در بورکینافاسو(غرب آفریقا) واقع شده است یک قرن قدمت دارد، مسجد جامع بوبودیولاسو از خاک رس و چوب ساخته شده و در حال حاضر مرمت آن نه به شکل سنتی (گل) بلکه با سیمان در حال انجام است.

سیوا واحه

سیوا واحه بناهای ساخته شده از یک نوع گل محلی به نام کارشیف در مصرهستند. این گل محلی از شن و ماسه جمع‌آوری شده از ساحل دریاچه، تشکیل شده و در گذشته برای ساخت و ساز مورد استفاده بوده است. سیوا واحه در مسیر تجارت دوران باستان قرار داشته و با وجود چشمه های طبیعی و درختان نخل فراوان محل استراحت مسافران صحرا بوده است. با فروپاشی امپراتوری روم این منطقه رونق خود را از دست داد.

مسجد جامع جنه

بزرگترین ساختمان گل در جهان، مسجد جامع جنه است که در کشورمالی قرار دارد. مسجد جنه حدود یک قرن قدمت دارد و در شهرستان جنه در نزدیکی استان تیمبوکتو باستان قرار گرفته است. بازار متنوع و رنگارنگی که در نزدیکی این مسجد فعال است رونق این منطقه را دوچندان کرده است.

ایت‌های حدو

ایت‌های حدو یکی از شهرهای منطقه توریستی ورزازات مراکش است که با خاک رس ساخته شده، این منطقه خشک اواخر بعداز ظهر و غروب آفتاب مورد توجه بسیاری از گردشگران قرار می‌گیرد.

شیبام

شیبام نام منطقه ای در کشور یمن است با ساختمان‌های بلند قرن 16 است، این برج‌های باستانی که با خشت و گل ساخته شده‌اند برای حفاظت از حمله دشمنان 40 متر ارتفاع دارند. این ساختمان‌ها برای محافظت در مقابل باران و فرسایش بارها بازسازی شده‌اند.

مقاصد گردشگری رویایی سال ۲۰۱۴ از نگاه CNN

$
0
0

«پارک ملی گیراففی» - کنیا

شبکه سی‌.ان‌.ان در گزارشی به معرفی مقاصد پیشنهادی برای گردشگران در سال 2014 از باغ گل الهام‌بخش کامرون تا موضوع تابلو دالی پرداخته است.

به گزارش توریست‌ها به نقل از ایسنا، شبکه خبری سی‌.ان‌.ان در نخستین روزهای سال جدید میلادی در گزارشی به معرفی هشت مقصد گردشگری پیشنهادی برای سال 2014 در هشت کشور پرداخته است که در جهان کمتر شناخته شده‌اند.

«پارک ملی گیراففی» - کنیا

«پارک ملی گیراففی» - کنیا

پارک ملی گیراففی در 17 کیلومتری شهر نایروبی، پایتخت کنیا واقع شده و از زیرساخت‌های گردشگری متنوعی بهره می‌برد و در میان یک جنگل استوایی به مساحت 140 هکتار واقع شده است. در این پارک جنگلی زیبا که یک نمونه منحصربه فرد در جهان محسوب می‌شود حیوانات مختلف از جمله زرافه‌ها و کرگدن‌ها آزادانه تردد می‌کنند و گردشگران می‌توانند از نزدیک آنها را ببینند. همچنین در این پارک مکان‌های ویژه‌ای برای صرف صبحانه در دامان طبیعت در کنار حیوانات راه‌اندازی شده است که گردشگران در آنها می‌توانند به همراه حیواناتی مثل زرافه‌ها صبحانه خود را صرف کنند. پارک ملی گیراففی که در سال 1930 راه‌اندازی شده و تا کنون دو بار در دهه‌های 70 و 80 میلادی گسترش یافته، یکی از پنج مقصد برتر طبیعت‌گردی آفریقا محسوب می‌شود.

«پارک ملی کلارک و دریاچه‌اش» - کانادا

«پارک ملی کلارک و دریاچه‌اش» - کانادا

پارک ملی کلارک و دریاچه‌اش که شهرت جهانی دارد در 265 کیلومتری جنوب غربی شهر تاریخی "آنچوریج" کانادا واقع شده است. این پارک ملی علاوه‌بر بهره بردن از گونه‌های نادر گیاهی، حیوانات متعددی از جمله خرس‌، گرگ،‌ روباه‌ و بز وحشی را در خود جای داده است که بسیاری از آنها فقط در پارک ملی کلارک زندگی می‌کنند. دریاچه کلارک بر اثر پدیده‌های نادر زمین‌شناسی مثل فوران شدید کوه آتشفشانی و یا برخورد صفحات تشکیل دهنده سطح زمین به وجود آمده است و به همین دلیل یک جاذبه گردشگری ارزشمند برای گردشگران علاقه‌مند به علم زمین‌شناسی به شمار می‌رود. همچنین در سال‌های گذشته نیز آثار تاریخی زیادی از عصر یخ و عصر سنگ متعلق به ساکنان اولیه کانادا در اطراف این دریاچه کشف شده‌اند که به جاذبه‌های آن برای گردشگران افزوده است.

«باغ گل آشی‌کاگا» - ژاپن

«باغ گل آشی‌کاگا» - ژاپن

باغ گل "آشی کاگا" در ژاپن که از آن به عنوان الهام بخش جیمز کامرون، کارگردان مشهور آمریکایی در خلق بخش‌هایی از فیلم مشهور «آواتار» نام برده می‌شود، در 80 کیلومتری شهر توکیو - پایتخت ژاپن - واقع شده است و 143 سال قبل با استفاده از درخت‌هایی که از سوی فرمانروای شهر سئول، پایتخت فعلی کره‌جنوبی به امپراطور ژاپن هدیه شد، ساخته شده است. اکنون در روزهای نخستین سال 2014 شکوفه‌های این باغ منظره نادری را به وجود آورده است که از آن به عنوان تونل شکوفه‌ها نام برده می‌شود. در این شرایط کمتر گردشگری را می‌توان یافت که در سفر به ژاپن سری به باغ گل آشی‌کاگا نزند.

هتل «سانتاروزا با چشم‌اندازی زیبا» - ایتالیا

هتل «سانتاروزا با چشم‌اندازی زیبا» - ایتالیا

هتل سانتاروزا که در فراز یک کوه بلند در ایتالیا واقع شده، چند دهه قبل در کنار یک کلیسا به نام سانتاروزا ساخته شد و به همین دلیل سانتاروزا نامیده می‌شود. این هتل به دلیل چشم‌انداز زیبای آن و همچنین بهره بردن از سبک خاص معماری شهرت جهانی دارد و بخش‌های داخلی آن نیز با استفاده از سبک ویژه معماری ویلاهای رومی ساخته شده است که از آن جمله می‌توان به حمام‌های رومی و موزائیک‌های رومی اشاره کرد. به همین دلیل سالانه هزاران گردشگر برای اقامت در این هتل که مشرف به سواحل منطقه گردشگری آمالفی است راهی ایتالیا می‌شوند تا تعطیلات خود را در این هتل زیبا سپری کنند.

«پیست اسکی سن موریتز» - سوئیس

«پیست اسکی سن موریتز» - سوئیس

پیست اسکی سن موریتز در دامنه کوه مشهور سن موریتز که یکی از جاذبه‌های برتر گردشگران زمستانی در اروپا و سوئیس محسوب می‌شود، راه‌اندازی شده است. از سال‌ها قبل در فصل زمستان هزاران گردشگر برای اسکی در این کوه، استفاده از هلی‌برد، پرواز با هلی‌کوپتر و همچنین بهره‌بردن از مناظر زیبای آن و ورزش اسکی راهی سوئیس می‌شوند. البته استفاده از این پیست اسکی و هتل لوکس آن تنها ویژه گردشگران ثروتمند بوده و حداقل هزینه اقامت برای یک شب در هتل آن 368 دلار است.

«درختان واژگون» - ماداگاسکار

«درختان واژگون» - ماداگاسکار

درختان واژگون یا همان "بائوبابس" در مناطق مختلف ماداگاسکار می‌رویند و یکی از جاذبه‌های گردشگری این کشور زیبا در اقیانوس هند به شمار می‌روند. این درختان به دلیل نوع خاصی شاخه که فقط در نوک درخت می‌روید و به ریشه درختان شباهت دارد به درختان واژگون شهرت یافته‌اند. البته یکی دیگر از علل شهرت این گونه از درختان خلق تابلویی از آنها توسط سالواتور دالی، نقاش مشهور است.

«هتل یخی» - فنلاند

 «هتل یخی» - فنلاند

هتل یخی که در شمال فنلاند در منطقه لاپلند در نزدیکی قطب شمال واقع شده به دلیل سرمای شدید هوا در لاپلند در تمام ایام سال قابل استفاده است. در ساخت این هتل که به شکل خانه اسکیموها ساخته شده و شامل ده‌ها سوئیت با سقف شیشه‌ای است تنها از قطعات بزرگ یخ و شیشه استفاده شده است. بیشتر گردشگران این هتل کسانی هستند که برای اسکی به شمال فنلاند رفته‌اند و قصد دارند حداقل برای یک‌بار اقامت در هتل یخی که هر شب اقامت در یکی از سوئیت‌های آن حدود 1200 دلار هزینه دارد را تجربه کنند.

«جزیره هایمند» - استرالیا

جزیره "هایمند" در استرالیا به دلیل بهره بردن از گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری یکی از جاذبه‌های برتر گردشگری طبیعی جهان محسوب می‌شود. یکی دیگر از علل شهرت این جزیره زیبا قرار گرفتن دیوار مشهور مرجانی استرالیا که در فهرست میراث جهانی طبیعی سازمان یونسکو به ثبت رسیده در مجاورت آن است. همچنین گردشگران می‌توانند با غواصی در سواحل این جزیره از بقایای کشتی‌های غرق شده دیدن کرده و یا همنشینی با دلفین‌ها و لاک پشت‌ها را تجربه کنند. البته در سال‌های اخیر به دلیل بالا آمدن آب دریاها و همچنین افزایش دمای کره‌ زمین، بخش قابل‌توجهی از این دیوار مرجانی که یکی ازعجایب هفت‌گانه‌ طبیعی جهان محسوب می‌شود از بین رفته است.

سخت ترین نقطه دنیا برای بازدید کجاست؟ +عکس

$
0
0

hardest1

توریست ها سالانه به نقاط مختلف دنیا سفر می کنند و همیشه پول های خود را سعی می کنند در راه بازدید از جاذبه های طبیعی و تاریخی خرج کنند. جزایر یکی از نقاطی هستند که سالانه انسان های بسیاری را به خود جذب می کنند.

جزیره "سنتینل شمالی" یکی از نقاط خاصی در دنیاست که شاید توریست های بسیاری دوست داشته باشند به آن سفر کنند ولی در اینجا یک نکته خاص وجود دارد زیرا کسی نمی تواند وارد این جزیره بشود و ورود انسان های متمدن به این جزیره ممنوع شده است.

سخت ترین نقطه دنیا برای بازدید کجاست؟ +عکس

افرادی که در این جزیره زندگی می کنند به نظر می رسد ایده ای از هیچ اتفاق در دنیا ندارند و همچنان به مانند انسان های اولیه زندگی می کنند. آن ها از انسان های متمدن دوری می ورزند و هرگونه نزدیک شدن خارجی ها را با تیر و سنگ جواب می دهند.

تمام این جزیره از درخت پوشیده شده است و زیبایی منحصر به فردی دارد. به گفته محققان به نظر می رسد انسان ها از 60 هزار سال پیش تا به امروز در این جزیره زندگی کرده اند و جمعیت آن ها می تواند عددی میان 40 تا 500 باشد ولی دقیق آن مشخص نیست.

این جزیره میان میانمار و اندونزی واقع شده است و در سال 2004 دچار تسونامی شد ولی باز هم مردمان آن از پذیرایی گروه نجات و هلی کوپترهای نجات اجتناب کرده و با سنگ به سراغ آن ها رفتند.

hardest3

گوردخمه‌ «فرهاد تاش» کجاست؟+عکس

$
0
0

kermanshah

kermanshah

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: «اسحاق‌وند» نام منطقه‌ای در استان کرمانشاه است که به واسطه داشتن گوردخمه‌هایش معروف است.

علیرضا مرادی بیستونی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه کرمانشاه، اظهارکرد: گوردخمه‌های سه‌گانه اسحاق‌وند در 25 کیلومتری جنوب غربی شهرستان هرسین، در شمال شرقی روستای «ده‌نو» قرار دارند.

وی افزود: نام این گوردخمه‌ها از روستایی به نام «اسحاق‌وند» گرفته شده اما در میان اهالی محل این گوردخمه‌ها به «فرهاد تاش» نیز معروف است.

مرادی بیستونی تصریح کرد: این مجموعه شامل سه گوردخمه است. گوردخمه سمت راست بالاتر از دو گوردخمه دیگر قرار دارد. گوردخمه سمت چپ به شکل طاقچه‌ای به عمق 85 سانتی‌متر و عرض 2.10 متر است. گوردخمه میانی به عمق 1.75 و عرض 1.63 متر و گوردخمه سمت راست به عرض 2.10 متر است.

وی با بیان اینکه اطراف هر یک از این گوردخمه‌ها قاب‌بندی شده، تصریح‌کرد: در قسمت بالای گوردخمه میانی، تصویر مردی به حالت تمام قد، به ارتفاع 1.87 متر و با چهره‌ای نیم رخ حجاری شده است. این شخصیت لباس چین‌دار بلندی به تن دارد و دست‌های خود را حالت نیایش در جلوی صورت خود قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: در مقابل او مشعلی به ارتفاع 83 سانتی‌متر و سپس آتشدانی به ارتفاع 94 سانتی‌متر دیده می‌شود. در پشت این آتش‌دان، فردی به ارتفاع 80 سانتی‌متر حجاری شده که دست‌هایش را بلند کرده و از پشت یک شیء را گرفته است.

مرادی بیستونی اظهارکرد: درگذشته این گوردخمه‌ها را به دوره ماد نسبت می‌دادند اما امروزه در مورد زمان ساخت آنها اختلاف‌نظرهایی وجود دارد. هرتسفلد آنها را به دوره هخامنشی نسبت می‌دهد و معتقد است که گوردخمه میانی قبر گئومات مغ است.

وی خاطرنشان کرد: اگر چه عده‌ای دیگر نیز این گوردخمه را متعلق به دوره هخامنشی می‌دانند، اما انتساب آن را به گئومات مغ بی‌پایه و اساس است. در پژوهش‌های اخیر، این گوردخمه‌ها را به دوره سلوکی نسبت داده‌اند. در زمان اشکانیان نقش آتشدان و پیکره شخصیتی که هر دو دست‌هایش را بلند کرده و از پشت شیء را گرفته، حجاری شده است.

معاون میراث فرهنگی استان کرمانشاه، گفت: این گوردخمه‌های دیدنی یکی از اصلی‌ترین محورهای گردشگری شهرستان هرسین است.


قلعه‌های یخی، جاذبه جدید گردشگری آمریکا

$
0
0

amrican

amrican

ده‌ها قلعه یخی در مناطق مختلف آمریکا در روزهای اخیر به جاذبه‌های جدید گردشگری این کشور تبدیل شده‌اند.

به گزارش توریست ها به نقل از ایسنا، قلعه‌های یخی در ایالت‌های مختلف آمریکا از جمله شهر لینکلن و ده‌ها شهر دیگر در دامنه کوه "لوون" موجب شده‌اند که گردشگران زیادی جذب این جاذبه‌های یخی شوند، هرچند همچنان آبشار یخ‌زده نیاگارا مقصد شماره یک گردشگری یخی جهان به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، در حال حاضر منطقه آمریکای شمالی سردترین روزهای خود در قرن اخیر را سپری می‌کند و تاکنون سرمای شدید در نقاط مختلف آمریکا صدها کشته و زخمی بر جای گذاشته، برق هزاران خانه را قطع کرده، موجب بسته شدن بسیاری از مراکز تفریحی شده و باعث لغو هزاران پرواز شده است.

در این قلعه‌ها که با استفاده از قطعات بزرگ یخ‌ احداث شده با استفاده از لامپ‌های رنگین شرایط مناسبی برای پذیرایی از گردشگران با قهوه داغ فراهم شده است. در اطراف آبشار نیاگارا نیز که در مرز آمریکا و کانادا قرار داشته و مرتفع‌ترین آبشار جهان به شمار می‌رود، دمای هوا منفی 18 درجه بوده و گردشگران با سپری کردن ساعاتی خوشی از این فرصت استثنایی نهایت استفاده را برده و عکس‌های منحصر به فردی از این منظره ویژه می‌گیرند.

زیباترین کشورهای دنیا از نظر عکاسی+تصاویر

$
0
0

از بعضی اماکن و شهرها و کشورها بیشترین عکس انداخته شده است.

مشکل بتوان به طور دقیق از بین میلیاردها عکس، آمار عکس‌های انداخته شده را گرفت.

دانشگاه فناوری «تالین – استونی» یک روش هوشمندانه حسابداری برای شناسایی محبوب‌ترین مکان‌های دنیا با عکاسان پیدا کرده است.

این دانشگاه موفق شده است سایتی را برای این کار راه اندازی کند و آمار عکس‌های پانورامایی از شهرها و کشورها را به طور دقیق مشخص کند.

این پروژه تحقیقاتی توسط استاد «تانل تامت» به کمک یکی از دانشجویان دکترا انجام شد.

نیویورک

نیویورک

رم

رم

بارسلونا

بارسلونا

پاریس

پاریس / جاذبه های گردشگری پاریس

استانبول

استانبول / جاذبه گردشگری استانبول / تور استانبول

ونیز

ونیز / جاذبه های گردشگری ونیز

موناکو

موناکو

فلورانس

فلورانس

بوینس آیرس

بوینس آیرس

بوداپست

بوداپست

مناظر رویایی جزایر باهاماس / عکس

$
0
0

مجمع الجزایر باهاماس در شمال جزیره کوبا و در شرق ایالت فلوریدا در دریای کرائیب واقع شده است. این مجمع الجزایر از طبیعتی بکر و تماشایی برخوردار است.

به گزارش توریست‌ها به نقل از جام جم آنلاین، مجمع الجزایر باهاماس از 700 جزیره بزرگ و کوچک تشکیل شده که در مجموع 14 هزار کیلومتر مربع وسعت دارند. اما بخش اعظم این جزایر غیرمسکون هستند. باهاماس که قبلا مستعمره بریتانیا بوده پس از استقلال دارای حکومتی شبیه کانادا واسترالیا است به عبارتی رئیس نمادین کشور الیزابت دوم ملکه بریتانیا است و فرماندارکل نیز که مقامی تشریفاتی دارد را او تعیین می کند. در واقع ، نخست وزیر منتخب مردم دراین سیستم حکومتی مشروطه رهبر اصلی کشور و تعیین کننده سیاست های آن است. سواحل باهاماس بیش از همه توریست های آمریکایی و علاقمندان به غواصی را جلب میکند. سواحل باهاماس به دلیل آب های معتدل از یک محیط زیست دریایی بسیار غنی و مملو از صخره های مرجانی برخوردار است. بندر ناسائو ، پایتخت باهاماس در جزیره نیو پروویدنس قرار دارد. 10 عکی از دیدنی های جزایر باهاماس را برای این گزارش انتخاب کرده ایم.مناظر رویایی جزایر باهاماس.

منظره ساحلی در جزیره آندروس

منظره ساحلی در جزیره آندروس که بزرگترین و در عین حال بکرترین جزیر مجمع الجزایر باهاماس محسوب می شود.

منظره هوایی از منطقه اکسوما

منظره هوایی از منطقه اکسوما در مجمع الجزایر باهاماس که از دو جزیره اصلی و صدها جزیره غیرمسکون تشکیل شده است.

مناظر رویایی جزایر باهاماس / عکس

ساحلی خالی از اغیار که فقط ردهایی به روی ماسه های سفید رنگ آن دیده شده و یک قایق بادبانی که پهنه دریا را می پیماید.

فستیوال جونکانو مشهورترین فستیوال در باهاماس

فستیوال جونکانو مشهورترین فستیوال در باهاماس که در جریان جشن های کریسمس و سال نو برگزار می شود.

منظره ای از خلیج فرناندز بی

منظره ای از خلیج فرناندز بی و آبهای شفاف ساحلی اش در جزیره کت آیلند باهاماس.

منظره تماشایی غروب آفتاب در جزیره گرند باهاما

منظره تماشایی غروب آفتاب در جزیره گرند باهاما که آب دریا و آسمان به یک رنگ درآمده اند.

مناظر رویایی جزایر باهاماس / عکس

تصویر دیدنی یک خانه با سبک معماری کلونیال (دوره استعماری) و گل های آزالیا . در بسیاری از بندرهای مجمع الجزایر باهاماس معماری خانه ها هنوز سبک دوره استعماری را حفظ کرده است.

ساحل جزیره ایلوترا

یک توریست در ساحل جزیره ایلوترا با قلاب ماهی می گیرد. ماهیگیری در وسط دریا و صید ماهی های بزرگ یا ماهیگیری با قلاب در جزایر باهاماس توریست های زیادی را به خود جلب می کند.

چشم اندازی از بندر اورلوکایا

چشم اندازی از بندر اورلوکایا در جزیره گرندباهاما با هتل هایی مدرن و لوکس.

چشم انداز منطقه اکسوما کیس

چشم انداز منطقه اکسوما کیس در جنوب شرقی جزیره نیوپروویدنس و پایتخت باهاما بندر ناسائو. این منطقه از مناطق حفاظت شده مجمع الجزایر باهاماس محسوب می شود.

۱۰ منظره زیبا از جزیره ماده‌را / عکس

$
0
0

جزیره پرتغالی ماده‌را در فاصله ای نزدیک از سواحل کشور مغرب در آب های اقیانوس اطلس قرار دارد. مناظر طبیعی این جزیره به اندازه ای زیبا است که به یک بهشت زمینی شباهت دارد.

به گزارش توریست‌ها به نقل از جام جم آنلاین، جزیره ماده را به دلیل آب وهوایی شبه استوایی بیشتر شبیه یک باغ طبیعی بوده که زیباترین باغ های اقیانوس اطلس را در خود جای داده است. جزیره ماده را به دلیل سواحل زیبا ، کوهستان های سرسبز و خانه هایش با معماری سنتی یکی از بهترین نقاط برای اکوتوریسم محسوب می شود. 10 عکس از طبیعت بدیع جزیره ماده را را برای این گزارش انتخاب کرده ایم. 10 منظره زیبا از جزیره ماده را.

چشم انداز ساحلی صخره ای و آب های اقیانوس اطلس

چشم انداز ساحلی صخره ای و آب های اقیانوس اطلس در نزدیکی بندر سانتانا در شمال جزیره ماده را.

بندر فونکال مرکز جزیره ماده

بندر فونکال مرکز جزیره ماده را که به خلیج فونکال مشرف بوده و دارای منظره ای بسیار بدیع است.

ساحل زیبای بندر کوچک سانتانا

ساحل زیبای بندر کوچک سانتانا در شمال جزیره ماده را.

منظره باغ نباتی مونته

منظره باغ نباتی مونته در شمال بندر فونکال که به کمک یک تله کابین می توان در کمتر از 15 دقیقه 500 متر ارتفاعی که ساحل را از این باغ زیبا جدا می کند، پیمود.

جزیره ماده را یک مقصد ایده آل برای اکوتوریست ها

جزیره ماده را یک مقصد ایده آل برای اکوتوریست ها است. چشم اندازی زیبا از منطقه ای کوهستانی که ابرها دره آن را پوشانده اند.

آب و هوای شبه استوایی جزیره ماده

آب و هوای شبه استوایی جزیره ماده را امکان رشد و نمو هرگونه گیاهی را فراهم می کند. تصویر یک باغ به سبک ژاپنی در باغ بزرگ نباتی مونته.

چشم انداز رویایی از آب های اقیانوس اطلس

چشم انداز رویایی از آب های اقیانوس اطلس و ساحل صخره ای جزیره ماده را و آبشاری که از صخره به پایین می ریزد.

تصویر منازل زیبا و دیدنی با معماری سنتی در بندر سانتانا

تصویر منازل زیبا و دیدنی با معماری سنتی در بندر سانتانا که نماد جزیره ماده را هستند.

منظره هوایی از جاده پلکانی

منظره هوایی از جاده پلکانی، ساحل و آبهای اقیانوس از فراز صخره مرتفع در جزیره ماده را.

جزیره ماده

جزیره ماده را بیشتر به یک باغ طبیعی گسترده شباهت دارد و کلیه امکانات رفاهی برای توریست ها در آن ایجاد شده است. عرض این جزیره از 22 کیلومتر متجاوز نبوده و مرتفع ترین مکان آن قله پیکوروئیوو با 1861 متر ارتفاع است.

۱۰ جاذبه دیدنی جهان

$
0
0

در این گزارش تصویری ۱۰ منظره تماشایی از گوشه و کنار جهان را انتخاب کرده ایم. پس نگاهی به ۱۰ منظره دیدنی جهان بیندازید.

چشم انداز بدیع دریاچه پیتو در کانادا.

چشم انداز بدیع دریاچه پیتو در کانادا

منظره ناحیه مپومالانگا در کشور آفریقای جنوبی.

منظره ناحیه مپومالانگا در کشور آفریقای جنوبی

منظره ساحل کوئپوس در کاستاریکا.

منظره ساحل کوئپوس در کاستاریکا

چشم انداز دریاچه آتش فشانی الا در ایسلند.

چشم انداز دریاچه آتش فشانی الا در ایسلند

دورنمای قله پوشیده از برف کلیمانجارو در کشورکنیا . دورنمای قله پوشیده از برف کلیمانجارو در کشورکنیا

دشت بیابانی آلیس اسپرینگز در استرالیا.

دشت بیابانی آلیس اسپرینگز در استرالیا

تصویر دریاچه نمک سلار اویونی در قلب رشته کوه های آند در کشور بولیوی.

تصویر دریاچه نمک سلار اویونی در قلب رشته کوه های آند در کشور بولیوی

 درختان غول آسای بائوباب در ناحیه مورونداوا در کشور ماداگاسکار.

درختان غول آسای بائوباب در ناحیه مورونداوا در کشور ماداگاسکار

رشته کوه های پوشیده از برف آلپ در فرانسه.

رشته کوه های پوشیده از برف آلپ در فرانسه

منظره هوایی ناحیه کوئینزتاون در کشور نیوزیلند. منظره هوایی ناحیه کوئینزتاون در کشور نیوزیلند

Viewing all 660 articles
Browse latest View live